Just do it!

Oftast så orkar vi ju träna, vi är helt enkelt bara för bekväma/trötta/rent ut sagt lata för att göra det vissa dagar. Och det är mer än okej att inte träna varje dag. Men ibland kanske vi bara behöver ge oss en stor spark där bak och komma iväg. Gå till gymmet, boka ett pass så att du har en tid att hålla plus att någon skriker på dig vad du ska göra så det blir svårare att smita, gör 50 burpees i köket medan makaronerna kokar, gå en promenad eller spring en runda. Det behöver inte vara svårare än så.
 
Och framförallt, tänk inte efter så himla mycket. Känn inte efter så himla mycket. Hade det varit ett uppenbart fel i kroppen, kanske en skada, för hög stressnivå eller sömnbrist så hade du inte ens behövt tänka efter, då hade du bara accepterat att du mådde för dåligt för att träna den dagen. Så ta på kläderna och ge dig iväg på något kul, oftast känner vi oss mycket bättre efteråt!
 
Det var inte ens lite synd om mig som fick njuta av den här vackra solnedgången under mina 10 kilometer i spåret i eftermiddags

Kommentera här: