må-bra-listan

Just nu är det mycket i skolan, mycket som händer och mycket förkylningar. Vi är väl alla rätt trötta och har fullt upp? Åtminstone så har jag och Julia det så för tillfället. MEN, jag mår förvånansvärt bra ändå. Nästan oförskämt. Jag trivs helt enkelt i min tillvaro just nu och det känns helt klart som att den tar mig framåt. Och det är rätt så fantastiskt underbart. Därför tänkte jag lista några av de saker som gör mig som lyckligast just nu. Ganska triviala saker men otroligt fina i all sin enkelhet.
 
Te. Behöver jag säga mer? Jag överkonsumerar alla typer av varma drycker såhär års, framförallt te och kaffe. Det är mina absoluta favoriter och just chaite som det ovan är bland det bästa jag vet.
 
Och till mitt älskade te och kaffe hör dessutom mysiga koppar. Jag har alldeles för mycket koppar som det är men behovet tycks liksom aldrig fyllas, för det finns alltid plats för nya om ni frågar mig. Den här är den jag precis använde och ja, det är både läppglans och kafferester på den, men sånt är livet. 
 
Alltså, ljus. Är det något jag missbrukar mer än te och kaffe så är det ljus just nu. Jag är en obotlig höstromantiker och det här kan ju vara bland det bästa med årstiden. Blir så lugn och glad i själen av sånt här. 
 
För tillfället är jag en sån sjuk sucker för all form av inspiration. Jag suger åt mig allt och har ett otroligt stort behov av att hitta nya former av inspiration och psykisk stimulans. Det gör mig kreativ och kreativitet gör mig tillfreds. Förutom att jag älskar citat likt det ovan som pryder min sovrumsvägg så står just nu boken Teorier på 30 sekunder högst upp på önskelistan. Är så sugen på att läsa den!
 
Hösten mest publicerade bild i olika tappningar: stickat. Men alltså, kan man få nog? Hela min garderob svämmar över av alla möjliga typer av stickade tröjor. Jag älskar dem och får aldrig nog. Därför har jag för tillfället som mission att utöka mina kläder med allt sånt som inte är stickat, lite variation har ju inte skadat så att säga. Men åh, mina älskade stickade tröjor. Det gör det så enkelt och mysigt att klä sig. Helt fantastiskt. 
 
Nu är det er tur! Vad gör er som lyckligast just nu? Berätta, jag är nyfiken på er!
 
 

Kommentera här: