En annan plats

Just idag skulle jag vilja vara här. Tidigt på morgongen efter ett skönt träningspass och innan den väntande hotellfrukosten. Soluppgångar vid medelhavet kan vara bland det vackraste jag vet. Har dels inte hunnit och dels glömt bort att vi tog dessa bilder och därför har de inte kommit upp. Kände därför att det kunde vara passande en kylig dag som denna. 
 
Under fotograferingen hände bland det gulligaste jag varit med om. Stranden var totalt tom bortsett från ett äldre par som var ute och simmade och en liten grekisk man i sin roddbåt. Mannen i roddbåten kom i land och såg mig sitta i bland annat dessa övningar på bilderna. När gjorde övningen på de två sista bilderna står han och ler mot mig, sätter ihop händerna, säger lågt "namaste" och böjer huvudet i hälsning. Det var en så enkelt gest men ändå så ärligt från hans sida. Kan vara för att jag är svensk och vi ofta drar oss för att prata med främmande människor om vi inte måste, men det gjorde garanterat min dag. Det och den fantastiska soluppgången. 
 

Just do it!

Oftast så orkar vi ju träna, vi är helt enkelt bara för bekväma/trötta/rent ut sagt lata för att göra det vissa dagar. Och det är mer än okej att inte träna varje dag. Men ibland kanske vi bara behöver ge oss en stor spark där bak och komma iväg. Gå till gymmet, boka ett pass så att du har en tid att hålla plus att någon skriker på dig vad du ska göra så det blir svårare att smita, gör 50 burpees i köket medan makaronerna kokar, gå en promenad eller spring en runda. Det behöver inte vara svårare än så.
 
Och framförallt, tänk inte efter så himla mycket. Känn inte efter så himla mycket. Hade det varit ett uppenbart fel i kroppen, kanske en skada, för hög stressnivå eller sömnbrist så hade du inte ens behövt tänka efter, då hade du bara accepterat att du mådde för dåligt för att träna den dagen. Så ta på kläderna och ge dig iväg på något kul, oftast känner vi oss mycket bättre efteråt!
 
Det var inte ens lite synd om mig som fick njuta av den här vackra solnedgången under mina 10 kilometer i spåret i eftermiddags

Just that kind of night

Idag är en sån där dag då jag inte har någonting jag behöver göra och jag är fullt nöjd med att bara ta det lugnt. Och som pricken över i:et så känner jag mig otroligt tillfreds och tacksam med livet. En riktigt bra dag med andra ord. Vet inte vad det är, men hela den här veckan har varit så otroligt bra, helt utan anledning. Och det kanske är som de säger, att vi ska uppskatta de små sakerna i livet? Därför tänker jag spendera lite tid i soffan tillsammans med mina favoriter från naturgodishyllan och några riktigt bra filmer. Vad hittar ni på en lördagskväll som denna? 
Bild från instagram @teamhalsa , in och följ om ni inte redan gör det!